CV Partners

Accountancy & fiscale ondersteuning

Kantoor Cornelissen & Vyncke werd opgericht in 1995 door Filip Vyncke en Jacques Cornelissen en staat na 20 jaar nog steeds garant voor een warme, correcte en betrouwbare adviesverlening en ondersteuning.

Stilaan beter bekend onder haar werknaam CVpartners symboliseert deze naam het handelsmerk van het kantoor met name het samenwerken met vereende krachten. De hechte samenwerking tussen vennoten en medewerkers enerzijds en cliënteel en zakenpartners anderzijds heeft bewezen dat er nog steeds een mooie professionele toekomst is voor nichespelers.

Bezoek www.cvpartners.be.

Website laten maken door RegioWebsites

CV Partners uit Houthalen heeft hun website laten maken door RegioWebsites. Tot voor kort hadden zij nog geen website. Met het nieuwe en strakke webdesign zetten zij hun eerste stappen in de online wereld.

De nieuwe website fungeert als modern visitekaartje en heeft een strakke, zakelijke uitstraling. Daarnaast zal RegioWebsites ook in de toekomst hun partner blijven voor opvolging, support en onderhoud zodat hun website mee kan blijven groeien met de onderneming.

Website laten maken, webdesign