SEO Leuven


SEO Leuven – zoekmachine optimalisatie

SEO Leuven: de essentie van SEO (zoekmachine optimalisatie) is ervoor zorgen dat Google weet waar jouw website over gaat en ervoor zorgen dat Google denkt dat jouw website de meest relevante website is voor het ingegeven zoekwoord. Vandaar dat het belangrijk is om zoekwoorden in jouw website te verwerken.

SEO Leuven – Je website beter vindbaar maken

seoVandaag de dag zoekt iedereen op internet via Google naar leveranciers, winkels, vakmannen en andere dienstverleners… Het is dus belangrijk dat uw website goed vindbaar is in Google.

SEO Leuven: u bent een dakwerker, schrijnwerker, loodgieter, … en uw zaak is bijvoorbeeld gevestigd in Leuven, maar u werkt uiteraard ook buiten Leuven. Dan is het voor u belangrijk dat u door potentiële klanten gevonden wordt op internet om zo offertes & bestellingen binnen te krijgen.

Dit geldt overigens voor de meeste zaken, bedrijven & vakmannen zoals renovatiefirma’s, loodgieters, klusjesdiensten, grondwerkers, transportfirma’s, verhuisfirma’s, schoonmaakbedrijven, elektriciens,  schilders, tuinaannemers, …

SEO Leuven – prijs

Allemaal goed en wel zal u nu denken, maar wat moet dit mij weer kosten? Terechte vraag. Regiowebsites heeft 2 verschillende pakketten. Enerzijds werken we voor klanten die enkel geïnteresseerd zijn in een klassevolle website. Anderzijds streven we voor de meeste van onze klanten naar rendabele websites.

D.w.z. dat SEO optimalisatie in de prijs inbegrepen zit. U zal er van verschieten hoe laag de prijs is. Indien u met ons in zee gaat, is het ook belangrijk te weten dat dit steeds vrijblijvend is. We geloven niet in contracten, maar wel in prestaties. We gaan er ook niet om liegen: voor ons is mond-aan-mond reclame ook de belangrijkste vorm van adverteren. Als u tevreden bent over onze inspanningen, levert dit ons op lange termijn veel meer op. Als klein & zelfstandig bedrijf begrijpt u dat u voor ons zeer waardevol bent.