Webdesign Tongeren

Ben je een ondernemer uit Tongeren en wil je graag een website laten maken? Je website is letterlijk de ‘vitrine’ van je zaak. Zorg ervoor dat je scoort met een knap webdesign dat overzichtelijk en duidelijk is. Een eerste indruk kan je maar een keer maken en dat zal bepalen of je bezoeker contact met je zal opnemen.

Website laten maken Tongeren

In Tongeren sta je voor een mooie etalage, dan ga je toch binnen? Wij helpen je met een moderne website of webshop met aantrekkelijk webdesign om jouw klanten uit Hassel & omstreken over de streep te trekken!


 Webdesign Tongeren:


Webdesign

Website laten maken? Als ondernemer moet je ondernemen... RegioWebsites neemt met plezier het ontwikkelen van een betaalbare webdesign van je over.Webshops

Wij zorgen voor een professioneel webdesign voor je webshop, volledig op maat en naar eigen wens, inclusief een eigen beheer module.Logo's & naamkaartjes

Heb je nog geen eigen logo en/of naamkaartjes? Of wil je graag een nieuw design? Dan helpen we je met plezier verder met je nieuwe huisstijl.Website laten maken Tongeren:

Webdesign met SEO optimalisatie

Wil jij een website laten maken met dat tikkeltje extra? Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten je website bezoeken als zij bepaalde trefwoorden in Google ingeven, en dan doen we via SEO optimalisatie. Zo zorgen we voor gerichte klanten op je website uit Tongeren & omstreken.

Responsive webdesign 

Webdesign moet responsive zijn. Websites worden meer en meer bezocht via mobiele apparaten zoals iPhones, tablets en laptops. Uiteraard kan je op beide oren slapen, want wij ontwikkelen alleen nog maar websites met een  responsive webdesign.

Social media

Een website laten maken betekent vandaag de dag ook het integreren van je social media. Integratie van social media is natuurlijk vanzelfsprekend, maar ook bij de toepassing van Facebook marketing kunnen we je zeker een vast helpen!


webdesign, website laten maken


Webdesign Tongeren - Hoe gaan we te werk?


Eerste gesprek samen

Wij komen met plezier tot bij jou thuis of op je bedrijf te Tongeren & omstreken.

Webdesign ontwikkeling

Content creatie

SEO optimalisatie

Leads generen

Website laten maken Tongeren:

Wij zijn een allround partner in webdesign en SEO voor ondernemers in Tongeren. D.w.z. dat wij mee helpen met het maken van teksten (nee, daar rekenen we zelfs niets extra voor), maar dat we ook achteraf ter beschikking blijven: opvolgen van de resultaten, bijsturen waar nodig, updates uitvoeren, aanpassingen doorvoeren, beveiliging monitoren, assisteren bij problemen, …
Send message via your Messenger App